Værdigrundlaget

Tandklinikken Ågade er stiftet under mottoet:
TILLID, TRYGHED OG SUNDE TÆNDER

Vores logo er en stor fin tand med et hjerte i midten.

Vi vil være en tandklinik, hvor man som patient føler sig velkommen, kendt og genkendt, hvor man mødes med smil og glade ansigter og med det samme føler sig i trygge hænder.

Vi vil være en tandklinik, hvor man bliver hørt og lyttet til, hvor der skal være tid til en lille snak og hvor patientens ønsker og behov respekteres. Vi laver tænder med hjertet. Patienterne tilbydes en professionel behandling af høj faglig standard, mulighederne fremlægges og drøftes, overslag tilbydes altid. Vi har tid til at tage hånd om patienten med tandlægeskræk.

Vi går ikke på kompromis med materialer og udstyr, da vi ønsker at levere holdbare og gode løsninger for vores patienter.

Vi arbejder for, at alle vores patienter sikres de bedste betingelser for at bevare et godt og funktionsdygtigt tandsæt livet ud.

Vi vil være en arbejdsplads med glade og tilfredse medarbejdere. Vi hjælper hinanden i et positivt miljø for sammen at skabe de bedste rammer for en god hverdag for os selv og vores patienter.

Vi uddanner os løbende, tager på kurser og bliver dygtigere. Vi tager sammen på ture, i biografen, ud at spise og på teambuilding for, at trivslen for medarbejdere højnes.
Telefontid og tidsbestilling
Ring på telefon 88 91 12 00
alle dage mellem kl. 8-11 og 13-14
Adresse
Tandklinikken Ågade,
Ågade 6A,
8370 Hadsten
Åbningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
kl. 07.00 – 17.30
kl. 07.00 – 16.00
kl. 07.30 – 17.00
kl. 08.00 – 17.30
kl. 07.00 – 15.00
Torsdage i lige uger holder vi åbent til 20.30