Bidfunktionsbehandling, bideskinner og snorkeskinner

Bidfunktionsbehandling er en effektiv behandlingsmetode til patienter, der lider af smerter og problemer relateret til kæbe og tænder. Behandlingen fokuserer på at afhjælpe dysfunktioner i kæben, som kan føre til smerte og ubehag, og kan omfatte justering af tændernes position, afslapning af musklerne i kæben, og anbefalinger til livsstilsændringer. I Tandklinikken Ågade tilbyder vi professionel bidfunktionsbehandling, som kan hjælpe dig med at reducere smerter i led og muskler og forbedre din livskvalitet.”


Bidskinnebehandling er en metode til behandling af forskellige former for smerter og problemer i kæbe, kæbeled og tænder. En bidskinne er en specialfremstillet individuel plastikskal, som placeres over tænderne for at beskytte dem mod slid og samtidig give en mere korrekt bidfunktion. Bidskinner kan bruges til at behandle en række tilstande, herunder tandpres, tandskæren, smerter, hovedpine og kæbeledsproblemer: temporomandibulær dysfunktion (TMD). Behandlingen involverer normalt en grundig undersøgelse af kæbe og kæbeled samt tænderne, og en individuelt tilpasset bidskinne fremstilles derefter til patienten. Ved at anvende en bidskinne kan man reducere smerte og beskytte tænderne mod skader, samtidig med at man gradvist kan forbedre kæbens funktion.


Vi tilbyder også behandling mod snorken. Rigtig mange mennesker snorker, og snorken påvirker vores liv og velbefindende negativt. Den snorkende og dennes partner får deres søvn forstyrret, dette kan føre til træthed, hovedpine, depression og livslede.


Behandling med snorkeskinner er en effektiv måde at behandle snorken og søvnapnø på. En snorkeskinne er en specialdesignet mundbeskytter, som bæres om natten for at holde luftvejene åbne og reducere risikoen for snorken og søvnapnø. Snorkeskinner fungerer ved at flytte kæben og tungen lidt fremad, hvilket øger pladsen i luftvejene og reducerer vibrationerne, som forårsager snorken. Behandlingen udføres efter en grundig undersøgelse af kæben og tænderne, og en individuelt tilpasset snorkeskinne fremstilles derefter til patienten. Snorkeskinner kan være en effektiv og ikke-invasiv behandling af snorken og mild til moderat søvnapnø, og der er en god effekt hos ca. 75% af de behandlede. Tandklinikken Ågade tilbyder snorkeskinnebehandling til patienter med snorken og søvnapnø, og vores dygtige tandlæger kan hjælpe dig med at finde den bedste behandling for din tilstand.

Telefontid og tidsbestilling
Ring på telefon 88 91 12 00
alle dage mellem kl. 8-11 og 13-14
Adresse
Tandklinikken Ågade,
Ågade 6A,
8370 Hadsten
Åbningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
kl. 07.00 – 17.30
kl. 07.00 – 16.00
kl. 07.30 – 17.00
kl. 08.00 – 17.30
kl. 07.00 – 15.00
Torsdage i lige uger holder vi åbent til 20.30

Lukket i tidsrummet fra kl. 09.00-14.30

 

Tandklinikken Ågade holder lukket pga. Internt
kursus

 i dag d. 22/1-24 i tidsrummet kl. 09:00-14:30

 

Vi er tilbage igen kl. 14:30

Klinikken holder lukket

Vi holder lukket i dag d. 15. december 2023

på grund af internt kursus😊

 

Ved akut behov for tandlægehjælp, henviser vi til Tandlægevagten på 40515162

 

Vi er tilbage igen på mandag d. 18. december

Sommerferie

Tandklinikken Ågade holder sommerferielukket uge 29-30-31.

Vi er tilbage mandag d. 5. August.

Ved akut behov for tandlægehjælp henviser vi til vores kolleger i lokalområdet.

Vi ønsker alle vores patienter en rigtig dejlig sommer.

De bedste hilsner fra Tandklinikken Ågade😎.