Nyheder

Særlov på tandlægeområdet

Særlov på tandlægeområdet

Som du måske har læst eller set i pressen, så træder der fra d. 01.06.2018 en såkaldt særlov for voksentandpleje i kraft i stedet for Tandlægeoverenskomsten. Folketinget har nemlig besluttet at skære tilskud til tandpleje ned med 300 mio. kr. Samtlige af Folketingets partier stemte for særloven, som vedrører tandpleje til voksne i privat praksis

Her i Tandklinikken Ågade har vi valgt at tilslutte os de nye regler for tandplejen, og det betyder at du forsat kan få tilskud fra det offentlige når du bliver behandlet her hos os.

Selvom Tandklinikken Ågade har valgt at tilslutte os de nye regler, så bakker vi ikke op om politikernes beslutning om at skære det offentlige tilskud ned med 300 mio. kr. Tandklinikken Ågade er medlem af Tandlægeforeningen som fortsat arbejder for et større offentligt tilskud til din tandpleje.

More

Nyansatte på Tandklinikken Ågade

Pr. 1. november 2014 bød vi velkommen til vores nye tandlæge Martin Østergaard samt vores nye klinikassistent Marianne Berg. Martin og Marianne er allerede i fuld sving og vi er rigtig glade for samarbejdet.

More

Sponsor

Sponsor

Tandklinikken støtter den lokale idrætsklub HSK. Vi er personlig sponsor for spiler nummer 21 på
1. division damer.

More

Udsmykning af Tandklinikken

Udsmykning af Tandklinikken

Alle malerier der hænger på Tandklinikken er malet af Mette Brandi/kunstner og tidligere ejer af tøjbutikken Evita i Hadsten.

Mette vil sørge for, at der er skiftende værker på Tandklinikken og der er mulighed for at købe værkerne.

 

More

Åbningsreception

Åbningsreception

Tusind tak for den store opmærksomhed ved vores åbningsreception. Det var dejligt at se såvel nye som kendte ansigter på tandklinikken. Også en stor tak for de mange flotte blomster og gaver der blev givet.

Vi glæder os til, at se jer alle på tandklinikken.

Med venlig hilsen

Tandklinikken Ågade

More